Elämä

Uuden elämän luominen vanhan kanssa

Huolimatta siitä, kuinka paljon perheesi saattoi rakastaa kotiasi ensimmäisenä päivänä, kun muutit, on luonnollista, että alkaa kyllästyä. Sen sijaan, että jättäisit asiat ennalleen ja harkitsisit uuden paikan etsimistä kotillesi, miksi et maustaisi paikkaa, jossa jo asut? Se on paljon helpompaa ja halvempaa kuin muutto. Annamme sinulle muutaman vinkin, joiden avulla pääset alkuun, sillä kun pallo alkaa pyöriä, on vaikea lopettaa remontoimasta kotisi jokaista neliötuumaa (eikä “pankkia rikkomalla” tavalla!) )

Väri, väri ja lisää värejä

Yksi tärkeimmistä asioista missä tahansa asunnossa on väri. Kuten olet ehkä kuullut ennenkin, ympärillämme olevat värit vaikuttavat suoraan mielialoihin. Esimerkiksi punainen väri yleensä saa ihmiset tuntemaan olonsa innostuneeksi, kun taas violetin kaltaiset värit saavat ihmiset tuntemaan olonsa inspiroituneeksi. Matkasi alussa voi olla hyvä idea ympäröidä itsesi violetilla värillä, joka auttaa tuomaan uusia ideoita.

Kävele jokaisen huoneen läpi ja pane merkille, mitkä värit näkyvät eniten. Tee nopea Internet-haku nähdäksesi, millaisia ​​tunteita jokainen kotisi tila synnyttää. Mieti nyt, millaisia ​​tunteita haluat perheesi kokevan, kun he ovat kullakin alueella. Tämä vie jonkin aikaa, mutta se on loistava lähtökohta. Voit sitten lisätä värejä vaihtamalla mattoa siellä täällä tai maalaamalla huoneen kokonaan uudelleen. Tämä osa prosessia on hieman aikaa vievä, mutta erittäin hauska.

Älä unohda niitä piilotettuja aarteita

Kaikilla on piilotettuja aarteita, tajuavat he sen tai eivät. Haastamme sinut löytämään omasi. Mene autotalliisi tai säilytysyksikköösi ja tuo esiin joitakin vanhoja koristeita. Jos jotain, mikä tuo mieleen muistoja, löytyy, se on vielä parempi. Nyt on aika miettiä, kuinka saada kotisi tuntumaan entistä kodilta. Ehkä siellä on vanhoja palkintoja, joita et ole näyttänyt pitkään aikaan, tai kuvia, joita lapset tekivät ollessaan tuskin tarpeeksi vanhoja kirjoittamaan. Mitä enemmän tila alkaa tuntua omalta, sitä enemmän mukavuutta löydät siitä.

Silmäsi Valo

Koska mainitsimme värit ja kuinka ne uudistavat täysin huoneen tunnelmaa, on tärkeää, että käytämme hetken puhuaksemme myös valosta. Nyt joka huoneessa ei ole paljon luonnonvaloa, mutta muutaman luonnollisen näköisen hehkulampun avulla voit luoda saman tunteen. Tietysti voit myös asentaa taivasvalot tai voit halutessasi lisätä muutaman peilin ympäri huonetta. On hämmästyttävää, mitä täydellisesti sijoitettu peili voi tehdä hämärässä valaistussa huoneessa. Jos asennat ne oikein, ne voivat tuoda sinulle jopa kolme kertaa enemmän valaistusta. Sitä on ehdottomasti harkittava ja sen kanssa leikittävä, aivan kuten kaikki muutkin mainitsemamme tänään. Pidä hauskaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *