Koti

Tuo olohuoneesi takaisin asumisen maahan

Huolimatta siitä, kuinka upealta olohuoneesi saattoi näyttää, kun muutit sisään, on hyvä mahdollisuus, että se menettää sen alkuperäisen kipinän, johon tunnet niin hullun rakastunutta. Jos tämä kuulostaa sinulta ja useimmille asunnonomistajille, on aika tehdä muutamia muutoksia. Onneksi nämä eivät ole asioita, jotka vahingoittavat lompakkoa tai vievät paljon aikaa. On aika elvyttää olohuoneesi.

Tee siitä olohuoneesta pop

Yksi tärkeimmistä asioista missä tahansa kodissasi on sinua ympäröivät värit. Useimmat teistä ovat luultavasti kuulleet, että värit kirjaimellisesti herättävät meissä monenlaisia ​​tunteita. Siksi on järkevää, että tummempia värejä sisältävä tila saattaa saada meidät tuntemaan olomme väsyneeksi, tylsistyneeksi tai jopa yksinäiseksi. Keskity väreihin, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Appelsiineja ja keltaisia ​​on helppo pelotella, mutta ne tuovat tilaan kirkkautta ja uutta energiaa. (Jos et pidä siitä, maalaa se päälle!)

Elvytä mitä sinulla jo on

Se, mitä niin monet ihmiset eivät ymmärrä tehdessään muutoksia mihin tahansa huoneeseensa, on se, että sinun ei välttämättä tarvitse mennä ulos ostamaan kokonaan uutta sohvaa, tuoleja, koristeita ja niin edelleen. Kirjaimellisesti sinun tarvitsee vain työskennellä sen kanssa, mitä sinulla jo on. Ehkä muutama esine on vaihdettava pois muista huoneista tai on aika mennä varastotilaan ja tuoda esiin joitain perhekuvia tai julisteita, joita et ole nähnyt vähään aikaan. Jos tila tuntuu liian yleiseltä, keskity tekemään siitä omasi koristamalla alue kasvoilla, jotka tunnistat ja asioista, joista perhe on ylpeä. Kun astut olohuoneeseen, sinun tulee tuntea omistajuuden ja ylpeyden tunne.

Toimivuus ja visio

Kun asioita siirretään alueella, katso tarkkaan, miten asiat toimivat. Onko sohvasi alueella, jolla on järkeä vai onko se tiellä niille, jotka haluavat kulkea kodin toiseen huoneeseen? Saako televisio ilkeän häikäisyn niinä liian aurinkoisina päivinä? Mieti kaikkia asioita, joista perheesi valittaa, ja tee luettelo tarvittaessa. Kun asiat liikkuvat, tee säätöjä, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästä paljon mukavampaa. Muista, että tämä ei aina ole kertaluonteinen menestys. Saattaa kestää muutaman liikkeen, jotta asiat saadaan oikein, eikä siinä ole mitään vikaa.

Yksinkertaisia ​​muutoksia ja loistavia tuloksia

Onko sinulla edelleen vaikeuksia selvittää, mitä tehdä seuraavaksi? Tässä on sinulle muutamia ratkaisuja. Vaihda vanha matto ja osta jotain uutta. Se yksin muuttaa tilan tunnelman ja muotoilun täysin. Harkitsetko myös uusien tyynyjen hankkimista? Nämä ovat molemmat tilan pääosia. Tuo eloa asuintilaasi tuomalla alueelle tuoreita leikkokukkia tai aitoja pensaita. Pelkästään tuoksu on taivaallinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *