Terveys

5 upeaa laitetta, jotka auttavat kaikkia vanhempia huolehtimaan lastensa terveydestä

Lapsesi terveydestä huolehtiminen ei ole nykyään liian rankkaa verrattuna entiseen ja voimme kiittää siitä erityisiä vempaimia. Tutustu joihinkin näistä ja keskustelemme eri tavoista, joilla he voivat auttaa lastasi.

Grush

On erittäin tärkeää, että lapsesi tottuu harjaamaan hampaitaan joka päivä, sillä hänen suunsa terveytensä kärsii, jos hän alkaa laiminlyödä niitä, joten ehkä sen sijaan, että yrittäisit pakottaa hänet pesemään hampaitaan joka päivä, voit hankkia tämän vempaimen. Kun lapsesi menee harjaamaan hampaitaan, siitä tulee peli, ja hänen on seurattava laitteen mukana. Jos voit tehdä siitä hieman mielenkiintoista, on suurempi mahdollisuus, että he harjaavat hampaansa ilman, että vaadit heitä tekemään sitä.

Turvallisuus 1. Turvahälytysportti

Kun lapsesi saavuttaa vaiheen, jossa hän pystyy kävelemään yksin, hän alkaa tutkia kaikkia kuviteltavissa olevia paikkoja, etkä halua sen tapahtuvan. Jos he kiipeävät kerrossängystään ja alkavat vaeltaa ympäri taloa, he voivat pudota alas portaita, mutta tämä upea laite ei anna sen tapahtua. Tavallisen turvaportin sijaan tähän tulee hälytin ja saat ilmoituksen aina kun jätät portin auki, jotta voit sulkea sen heti.

Upsee

Aiemmin lapsesi on saattanut joutua pyörätuoliin motorisen vamman vuoksi, mutta Upseen ansiosta hän voi nyt kävellä ympäriinsä pienellä avustasi. Erityinen vempain antaa heille mahdollisuuden astua siihen ja se liitetään sinuun. Kun he alkavat kävellä, voit liikkua heidän kanssaan, eivätkä ne kaatuisi. Vaikka he eivät koskaan kävelekään yksin, Upsee antaa heille silti tietää, miltä tuntuu kävellä kahdella jalalla.

KidFit Activity Tracker

Aikuisilla on tarjolla valtava valikoima aktiivisuusseurantalaitteita, mutta nyt lapsesikin voi käyttää niitä. Ne ovat erittäin hyödyllisiä, jos yrität auttaa lastasi pysymään kunnossa ja aktiivisena, koska näet kuinka paljon hän liikkuu päivän aikana. Jos he eivät tee paljon, tiedät, ettet anna heille liikaa kakkua, jos he lihovat paljon. Voit myös rohkaista heitä liikkumaan enemmän, jos huomaat, että he eivät ole tarpeeksi aktiivisia.

iSwiband

Luuletko, että lapsesi makaa makuuhuoneessaan kerrossänkyllään ja pelaa pelejä, mutta ehkä hän on livahtanut ulos takaovesta ja on lähellä uima-allasta. Jos ne putoavat, ne saattavat hukkua, mutta näinä päivinä se ei todennäköisesti tapahdu iSwimbandin ansiosta. Tarvitset kannettavan laitteen ennen kuin voit käyttää sovellusta, ja jos laitat sen lapsesi ranteeseen, saat hälytyksen aina, kun hän menee veteen. Niiden silmällä pitäminen on edelleen ykkösprioriteettisi, mutta tämä on loistava vikasuoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *