Ostokset

5 tärkeää turvallisuusvinkkiä jokaiselle aseen omistajalle

Omistatko aseen suojaksi tai urheiluun, turvallisuuden tulee olla ensiarvoisen tärkeää. Aseet eivät todellakaan ole vaarallisia, jos osaa käyttää niitä oikein. Aseen omistamisesta tulee vastuu, kun jätät huomioimatta turvallisuustoimenpiteet. Muutamat yksinkertaiset varotoimet voivat estää ampuma-aseonnettomuuksia, joten kiinnitä tarkkaan huomiota siihen, mitä aiomme kertoa sinulle. Tässä on 5 tärkeää turvallisuusvinkkiä jokaiselle aseen omistajalle:
Hanki turvakotelo
Aseet ja lapset eivät voi olla rinnakkain samassa talossa. Ja jos on, yksi heistä pitäisi lukita. Koska lasten lukitseminen ei ole vaihtoehto, aseet on laitettava lukkoon ja avaimeen. Hanki turvalaukku, mieluiten lukolla, aseesi säilyttämistä varten. Näin lapset eivät pääse käsiinsä. Et voi koskaan olla liian varovainen lasten turvallisuuden suhteen, varsinkin kun aseet ovat yhtälössä.
Pidä turvallisuus päällä
Aseet laukeavat vahingossa, kun niitä käsittelevät kouluttamattomat kädet. Turvallisuuden pitäminen päällä estää niitä sammumasta. Aseesta luotien poistamisen lisäksi tämä on ehkä turvallisin varotoimenpide, jonka voit tehdä. Vaikka ase joutuisi lapsen käsiin, se ei välttämättä laukea, mikä estää tragedian tapahtumisen. Ei ole niin, että olet Clint Eastwood ja sinun täytyy ampua joku 15 minuutin välein, joten pidä vain turva päällä.
Puhdistus ja huolto tarvittaessa
On syy siihen, miksi aseiden omistajat tuijottavat piippua puhdistaessaan aseitaan. Et halua aseesi jumiutuvan oikeaan aikaan. On kuitenkin tärkeää poistaa luodit aseesta ennen sen puhdistamista. Nyt minun ei tarvitse kertoa sinulle, miksi se on tärkeää, eihän? Vie ase vain ase- ja ammusliikkeeseen ja pyydä heitä puhdistamaan se puolestasi. Se maksaa sinulle rahaa, mutta ainakin se tehdään oikein.
Sijoita luotettavaan koteloon
Jos sinulla on lupa kantaa piiloaseita, sinun on ehdottomasti investoitava luotettavaan koteloon. Roistot työntävät aseensa farkkujensa takaosaan, eivät veroja maksavat kansalaiset. Jos et halua, että aseesi laukeaa vahingossa istuessasi, laita se koteloon. Se pitää aseen paikoillaan ja tekee siihen helposti saatavilla. Se saa sinut myös näyttämään aseharrastajalta, toisin kuin huijareilta. Ilmoittaudu ampuma-aseturvallisuuskurssille
Voimme antaa sinulle kaikki tarvittavat vinkit aseturvallisuuteen, mutta se ei oikeuta sinua osallistumasta ampuma-aseturvallisuuskurssille. Opi ampumaan oikein ja säilyttämään ase, jos aiot omistaa sellaisen. Muuten älä vaivaudu siihen, koska päädyt vain vahingossa vahingoittamaan itseäsi tai jotakuta muuta.
Ampuma-aseturvallisuutta ei pidä ottaa kevyesti. Onnettomuuksia tapahtuu yleensä siksi, että ihmiset eivät välitä tai eivät tiedä siitä. Ja tämä johtaa negatiiviseen julkisuuteen aseista ja ihmisistä, jotka omistavat niitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *