Teknologia

5 suosituinta Office-sovellusta, jotka jokaisen on oltava iPhonessa tai iPadissa

Jos olet työskennellyt toimistossa yli muutaman vuoden, tiedät kuinka paljon tekniikka vaikuttaa kaikkeen. Jopa yksinkertaisista sovelluksista on tulossa välttämättömiä, kun haluat suorittaa joitain asioita, ja aiomme tarkastella joitain, joita sinulla pitäisi olla iPhonessasi tai iPadissasi.

Auringonnousun kalenteri

Työnkuvastasi riippuen kalenteri saattaa pelastaa henkesi, koska kaiken manuaalinen seuraaminen voi vahingoittaa sinua. Jos haluat markkinoiden parhaan kalenterisovelluksen, sinun kannattaa valita Sunrise Calendar, täysin ilmainen ohjelmisto, joka on suunniteltu toimimaan Google-kalenterin ja iCloudin kanssa. Suunnittelu on kaunis ja merkintöjen lisääminen on yksinkertaista, joten ei kestä kauan, kun olet valmis ja et enää koskaan menetä tärkeää puhelua tai kokousta.

pCloud

Luulen, että pCloud yrittää murtautua verkkotallennuspeliin voidakseen kilpailla suurten toimijoiden kanssa, ja siksi saat ehkä 20 Gt ilmaista tallennustilaa rekisteröityessäsi tällä hetkellä. Se on paljon säilytystilaa ilman hintaa, joten sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää heidän tarjoustaan, jos sinulla on paljon asioita, joita sinun on pidettävä turvassa. Kuten minkä tahansa muun pilvitallennuspalvelun kanssa, varmistan silti, että tallennat tärkeimmät tavarasi useille tileille.

Mielen solmu

On ärsyttävää, kun ajattelet hienoa ideaa, ja yhtäkkiä päähän nousee sata muuta ideaa. Jos teet työssäsi jotain hieman luovaa, niin ajatuskarttatyökalun käyttäminen auttaa järjestämään ajatuksesi johdonmukaisella tavalla. Se auttaa sinua muodostamaan entistä parempia ideoita etkä unohda mitään, mutta tarvitset loistavan sovelluksen avuksi ja Mind Node tarkoittaa bisnestä. Sinun tarvitsee vain aloittaa keskeisellä ajatuksella ja sitten voit työskennellä ulospäin, kunnes sinulla on mitä tarvitset.

Keynote

Tarvitseeko sinun koskaan pitää esityksiä töissä? Jos sinun on keksittävä sellainen, markkinoilla ei ole parempaa työkalua kuin Keynote-sovellus. Koska voit tehdä kaiken iPadillasi, voit työskennellä esityksesi kanssa mistä päin maailmaa tahansa. Sinun ei tarvitse edes aloittaa tyhjästä, sillä käytettävissäsi on monia malleja, ja se on myös täynnä kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset maailman parhaiden esitysten pitämiseen.

Scanner Pro

Mitä voit tehdä, jos sinun täytyy skannata ja kopioida asiakirjoja, mutta sinulla ei ole laitteita käytettävissä? Pienissä toimistoissa ei välttämättä ole tiettyjä laitteita ja kopiokoneiden vuokrausliikkeet ovat aina vaihtoehto, mutta jos sinulla on iPad, voit käyttää myös Scanner Pro -sovellusta. Sen avulla voit skannata minkä tahansa asiakirjan, mikä tarkoittaa, että et oikeastaan ​​tarvitse hienoja laitteita, ellet tarvitse sitä jatkuvasti. Kun olet skannatnut asiakirjat, voit myös lähettää ne liitettyyn tulostimeen tulostamista varten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *